“Verbroederingsklassieker”

 

Geachte fietsvrienden, 

Beste sportvrienden,

Jaarlijks groeit het aantal fietsers in onze gemeente, en zodoende heeft elk gehucht al één of meerdere clubs. Vandaag zijn we met 7 officiële clubs in de gemeente die aangesloten zijn bij de sportraad met daarnaast nog 4 clubs die wekelijks één tot meerdere malen een tocht rijden.   

Wij, de Kleppers, zijn zo op het idee gekomen om een verbroederingsklassieker in onze gemeente te organiseren. Het doel hiervan is om met alle fietsclubs, vriendengroepen en fietsers éénmaal per jaar er op uit te trekken door onze gemeente en door elk gehucht. Met deze tocht van ongeveer 70 kilometer willen we het fietsen, wielrennen in onze gemeente “in the picture” plaatsen. We vertrekken steeds op de oude markt en na de rit verbroederen we gezellig samen in de lokale stamkroeg met een hapje en een drankje. De opzet is om deze rit vrijblijvend jaarlijks te organiseren door één van de officiële clubs binnen de gemeente Overpelt maar wel met alle fietsvrienden van de gemeente.

De eerste keer zullen wij, de Kleppers, deze organisatie op ons nemen. Van de gemeente hebben we het engagement gekregen om de logistieke ondersteuning voor zich te nemen. 

We hebben zondag 30 april 2017 aangeduid op de kalender om deze klassieker een eerste keer te rijden.

Bij deze informeren we iedereen (vriendengroepen, vrouwelijke fietsers, eenzame fietsers) of jullie interesse hebben om die dag mee te fietsen. Voor meer informatie bezoek regelmatig onze website !!

https://dekleppers.wordpress.com

Met sportieve groeten,

De Kleppers,

Jan Boons, voorzitter. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s