Hagelandclassic 2017

De Kleppers zijn goed op dreef aan het geraken. Na de Ronde van Vlaanderen van vorige week stond afgelopen weekend de Hageland Classic op het programma. Een tocht over een glooiend parcours binnen de driehoek Mol – Leuven – Diest. De volledige groep bestond uit een 18 Kleppers. Het ene gedeelte, die zich aan het klaarstomen zijn voor de Amstel Gold Race vertrokken om half acht met de fiets aan het clublokaal en heeft ter plaatse de 155 km gereden. Het andere gedeelte is om acht uur met de auto naar Mol vertrokken en heeft de 110 km gereden. Tijdens de rit hebben we zelfs al kunnen verbroederen met een lid van fietsclub de Doordouwers uit Overpelt. Bij aankomst aan het 8e Sacrament was iedereen moe, maar voldaan. En hebben we onder een stralende zon nog één of meerdere drankjes kunnen nuttigen.

Het Bestuur,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s