Kleppers in de Amstel Gold Race

Een dik halfjaar geleden besloten een aantal Kleppers met een grote mond om een grote uitdaging aan te gaan. De Amstel Gold Race leek wel een doel de naam grote uitdaging waard. Na maanden van trainen en kilometers malen door weer of wind en vooral na het veel van kou, zat de voorbereiding er op en was de dag van de waarheid aangebroken.

Ondanks het vele gediscussieer en gespeculeer over het al dan niet goede weer, stond we op de druilerige ochtend van zaterdag 15 april toch klaar om de 18 hellingen in Nederlands Limburg te trotseren. Vol goede moed en vooral vol hoop op niet te veel regen begonnen we er aan.

Helaas was de regen ook vanaf minuut één aanwezig.  Eén van de grootste lichtpunten tijdens deze helse tocht was het zien van de volgwagen.  Een droog truitje, wat extra mondvoorraad en vooral een nodige peptalk van Pieter en Tim zetten ons weer op weg!

En dan was hij daar, de Cauberg, de laatste beproeving van de dag.  De laatste krachten werden uit de benen geperst en de rode vod was in zicht! 240 kilometer, vooral veel regen en koude later, werd de finish gepasseerd!  Iedereen had de uitdaging in deze toch wel zeer zware omstandigheden tot een goed einde gebracht!

Op naar de volgende uitdaging (met hopelijk heel wat minder regen).

Luk,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s