Beverbeek Classic 2017

Kleppers in de Beverbeek Classic

Pinkstermaandag om 7h30 reden 9 Kleppers richting Hamont-Achel voor de Beverbeek Classic. Onder een stralend lentezonnetje vertrokken we voor een tochtje van +/-140km zuidwaarts richting Kleine-Brogel en Ellikom om zo bij de eerste bevoorrading aan te komen in Oppitter. Nadat iedereen zijn energiepeil had opgekrikt, kwamen de heuveltjes van “klein Zwitserland” aan de beurt. Die verslonden we met zijn allen. Nog eens even bijtanken en na een verkwikkende douche van een plaatselijke landbouwer, reden we terug richting Hamont-Achel. Dit was een mooie voorbereiding op onze tocht naar Banneux op 1 juli.

Maarten

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s