Slotrit Kleppers 17′

Na een prachtig seizoen stond op 14 oktober 2017 de eerder uitgestelde slotrit van De Kleppers op het programma. Een goede organisatie, schitterend nazomerweer, 22 enthousiaste Kleppers en een mooie route bleken de juiste ingrediënten van een prachtige rit. Daar konden die éne lekke band en een paar gesneuvelde spaken niets aan veranderen.

Samenkomst om 8u30 aan het 8ste Sacrament waar enkele pogingen nodig bleken om een deftige foto van de bende te maken. Maar eens die vast lag werd er al te graag gestart met de rit. Met de nodige haast voor diegenen die hun schoenen nog niet aan hadden want we kunnen natuurlijk niet blijven wachten “Bart”

Onderweg naar ’t Vinne in Zoutleeuw  werd de tijd genomen om het voorbije seizoen te bespreken waarin vele Kleppers op verschillende terreinen aanwezig waren. Anderen daarentegen waren reeds bezig met uitdagingen voor het komende seizoen. En niks hield hen tegen om die uitdagingen nog heroïscher te maken dan ze op zich al zijn. Grenzen lijken verlegd te zullen worden en met inkt vastgelegd voor de toekomst.

De tussenstop in ‘t Vinne was eindelijk in zicht. “Waar was het nou precies? Bestaat het wel? Rijden we niet gewoon terug? Vraag het aan een local.” Allemaal goeie suggesties maar na een keer of 4 fout gereden te zijn vonden we onze tussenstop. En dat zonder dat de eerder vermelde “Bart” ons de juiste weg op stuurde, die hij zoals bleek bij het lekker stukje taart blijkbaar gewoon kende.

Na de taart en eerder prijzige bus slagroom zocht ieder zijn plek in het peloton weer op. Al was dat niet altijd even gemakkelijk en werd er hier en daar met een lach gesuggereerd dat we in de winter enkele lessen 2 aan 2 rijden moesten geven.

Zonder al teveel oponthoud opnieuw aangekomen in het 8ste Sacrament stond ons een lekker Italiaans buffet verzorgd door Etenstijd te wachten. In een gemoedelijk sfeertje werden buiken gevuld. Zoals steeds kwamen we niks tekort en kon iedereen weer voldaan naar huis. Een prachtig slot van een super geslaagd seizoen en een mooi begin, want ook in de komende maanden wordt er niet stil gezeten en beginnen de voorbereidingen voor 2018. Zodat we verder kunnen doen wat we allemaal zo graag doen.

Een tevreden Klepper.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s