PELTCLASSIC

Wij danken nogmaals al onze sponsoren voor de bijdrage voor ons jaarlijks fietsevent PELTCLASSIC. 
Intussen een traditie geworden met een mooi parcours en een sportieve sfeer er omheen. 
Uw sponsoring is dan ook onontbeerlijk voor het financiële welslagen van dit event. Ook danken we onze Kleppers en vrijwilligers, want zonder jullie hulp is dit onmogelijk! 
Deze editie steunden we Vzw Stijn: De Klimroos / Mistel 1

#fietseninpelt #gemeentepelt #pelt #goededoel #kleppertime #mistel1 #peltclassic #cyclingvlaanderen #sharingiscaring #toertocht

PELTCLASSIC 2019 !!

Beste Flandriens,,

De Kleppers stonden voor een volgende uitdaging, De “PeltClassic” organiseren en dit t.v.v van Vzw Stijn De Klimroos / Mistel 1. Veel voorbereidend werk en met de steun van onze partners wilden we er een mooi fietsevenement van maken. De weergoden waren ons niet gunstig gezind maar met de hulp van vele vrijwilligers, Kleppers en 400 flandriens, jong en oud konden we onze verwachtingen inlossen. Langs deze weg wil ik dan ook iedereen bedanken voor jullie deelname want zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn!! 

Save the date, zaterdag 15 augustus 2020 !!

Hartelijk Dank,

Jan Boons,
Voorzitter De Kleppers vzw

PELTCLASSIC Affiche 2019
We danken onze sponsoren
Save the date donderdag 15 augustus

PELT CLASSIC 1

Beste wielerclubs, Beste fietsvrienden,

De Kleppers nodigen jullie en jullie club graag uit op 7de editie van de PeltClassic. Deze Semi Klassieker maakt deelt uit van de VWB-kalender en zal plaatsvinden op Donderdag 15 augustus. 

De tocht is ingedeeld in 3 afstanden zodat iedere fietsliefhebber zijn gepast parcours kan vinden. Deze tocht draagt ook het label: “Ladyfun”, hier worden de dames extra in de watten gelegd door een klein presentje en voorzien we de nodige sanitaire voorzieningen op de bevoorradingsposten. We verkennen grote delen van Limburg en zorgen ook voor wat klimwerk in de omgeving van “Klein Zwitserland”. 

Wij dragen ook graag ons steentje bij aan de sociale projecten binnen “Pelt”

Het goede doel is bekend! Dit jaar steunen wij Vzw Stijn: De Klimroos. Wil je een steentje bijdragen aan dit #goededoel!? Fiets dan samen met ons mee! #peltclassic #vwb #pelt #mistel1 #kleppertime #cycling#toertocht #gemeentepelt #sharingiscaring

Jan Boons,

Voorzitter De Kleppers, 

flyer peltclassic 2019

cropped-img_2026