KLEPPERS NIEUWE UITRUSTING!!

Als bestuur kunnen we in alle fierheid melden dat 35 kleppers in een nieuwe outfit zijn te bewonderen. The Wolfpack breidt zich nu ook uit naar Pelt met een nieuwe zwart-gouden uitrusting, de ondertussen zes jaar zwart-gele uitrusting was stilaan aan vernieuwing toe. Nu komt er dus een upgrade naar zwart met een gouden rand, Hopelijk zet zich dat ook door naar gouden prestaties op de fiets. Pol & Kris bedankt voor jullie engagement om dit te realiseren en dank aan onze sponsors NoBel en Het 8ste Sacrament. Hopelijk kunnen we binnenkort in het vertrouwde peloton schitteren met onze tenue en het tonen aan de buitenwereld. 

En stiekem hopen we nog altijd dat onze PeltClassic op 15 augustus en fietsweekend in Luxemburg in september nog steeds kan doorgaan!

(Golden) Fingers crossed!! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s