Koninginnenrit Borgloon

Afgelopen zaterdag 22 juni vertrokken De Kleppers met een week uitstel voor hun koninginnenrit richting Borgloon. Op verzoek werd de rit een stukje langer zodat we de toeristische trekpleisters in Sint-Truiden zeker konden meenemen. Een enkele klepper vreesde bij het zien van al dat moois iets aan het hart te krijgen en besloot vroegtijdig huiswaarts te gaan. De overgebleven 10 kleppers hebben tijdens de middag genoten van een pastake terwijl ze de tot dan “heuvelachtige” rit nog kort nabesproken. Genietend van de fruitbomen en de korte hellingskes in de voortdurend aanwezige zon reden we dan weer richting Pelt. Hier en daar werd er al eens een versnellingske geplaatst. Maar verder kwamen we netjes samen en gespaard van stukken weer thuis. Met uitzondering van Kris. Wiens fiets niet bestand is tegen de brute krachten die hij op de pedalen duwt en zijn ketting dus even dubbel probeerde te leggen. Wederom een geslaagde rit waar we samen van hebben kunnen genieten. Op naar de volgende !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s