Familiedag Kleppers

Daar een Klepper te allen tijde de behoefte voelt om de vrouw(en) van zijn medekleppers beter te leren kennen, werd op bestuurlijk niveau het idee geopperd om eens een gezinsdag te organiseren.

Op 29 juni was het zover; onder een verzengende tropische hitte trokken de kleppers in de vroege namiddag met hun kroost naar de mooiste plekjes in Pelt vergezeld van hun stalen ros. We zijn ten slotte een fietsclub. Een fietstocht is natuurlijk niet zonder risico, achter elke hoek kan er wel gevaar schuilen, daarom werd de tocht deskundige begeleid door 2 gele hesjes, die op regelmatige basis  een meikever of een processierups neerknuppelden. 

De klimatologische omstandigheden noopten de Kleppers tot het nemen van 2 rustpauzes; ’t Ezelsbrugske en de Scoutsralley waren de gelukkigen om de 45 koppige bende te voorzien van drank, ijsjes, en andere lekkernijen. Onder aanvoering van opperkind Tom werd zelfs een partijtje minigolf gespeeld. Ja ja, de hitte doet rare dingen met een mens.

In de vooravond was er nog een frietkraam voorzien waar iedereen zijn innerlijke mens kon versterken, deze lekkernijen werden natuurlijk doorgespoeld met een fris pint, een wijntje, of een straffer biertje. De kinderen hielden het gelukkig bij een frisdrank…

Naar mijn bescheiden mening was dit een zeer geslaagd initiatief en lijkt de kans op een jaarlijkse verderzetting zeer reëel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s