Slotwoord

Kleppers – woordje voorzitter

Om dit bijzonder jaar af te sluiten, wil ik dit jaar ook graag een bijzonder slotwoordje richten aan alle leden van De Kleppers. Het was op alle vlakken een uitzonderlijk, bijzonder jaar dat we niet snel zullen vergeten. Onze openingsrit werd door corona uitgesteld tot in juni, onze slotrit viel –buiten de dapperen onder ons- volledig in het water. Maar in die korte periode hebben we als Kleppers toch een mooi jaar gehad, een jaar waar ik als voorzitter fier op ben…Nog nooit verschenen we zo in supervorm als tijdens onze openingsrit in juni. Corona zorgde ervoor dat we allemaal op onze fiets hebben gezeten, al was het individueel en helaas niet in de vertrouwde groep. Fietsen was voor sommigen precies de enige uitlaatklep in deze bizarre tijden. Absolute lichtpuntjes in ons seizoen waren uiteraard de Koninginnenrit, onze rit naar de befaamde Leeuw van Waterloo en het supergeslaagde fietsweekend in Luxemburg. Hierbij wil ik ook van de gelegenheid gebruik maken om Anton te bedanken voor de organisatie en de voorbereiding van ons weekend samen. Noteer nu maar alvast het weekend van 17 tot 19 september volgend jaar voor ons volgend weekend, de bestemming is nog niet bekend…Iedere week was er ook een super opkomst bij onze wekelijkse ritten. Onze twee winnaars van het regelmatigheidscriterium hebben het dan ook oververdiend gewonnen, proficiat daarvoor. Er zijn ook enkele leden die we dit jaar minder hebben gezien. Is het door de corona of misschien uit schrik, wie weet…? Hopelijk zien we hen volgend jaar opnieuw terug! Tijdens onze laatste slotrit, of wat er nog van overschoot, werd er tussen pizza, pot en pint al gepraat over volgend seizoen. We kijken er met zijn allen ongelofelijk hard naar uit, dat merk ik nu al. Hopelijk kunnen we in het voorjaar met een schone en gezonde lei het nieuwe jaar starten. Tot slot wil ik ook nog een bedankje richten aan de sponsoren, Het 8ste Sacrament en Nobel ons bestuur en onze samenwerking dit jaar. Door die vlotte, flexibele en goede samenwerking hebben we er ook een mooi en uitzonderlijk jaar van kunnen maken. #fietseninpelt#gemeentepelt#het8stesacrament#kleppertime

De voorzitter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s