Slotwoord

“Kleppers”

 Graag wil ik een slotwoord richten aan alle leden van De Kleppers.

Het was op alle vlakken een jaar waar we fier op mogen zijn. Onze openingsrit werd ook dit seizoen weer uitgesteld door corona tot mei en onze slotrit werd ontsierd door de vele lekke banden, maar de rit en tussenstop bij de Kannibaal van Baal maakte veel goed.

De hoogtepunten van ons seizoen waren uiteraard De Gran Fondo naar Val-Dieu, onze koninginnenrit, het supergeslaagde fietsweekend in Sauerland en onze aangepaste PeltClassic, wat een succes bleek te zijn en waar we een nieuwe weg zijn ingeslagen. Hierbij wil ik ook van de gelegenheid gebruik maken om Anton te bedanken voor de organisatie van ons fietsweekend en Pol & Marc voor de voorbereiding van de PeltClassic. Noteer nu alvast in jullie agenda 15 augustus en het fietsweekend van 16 tot 18 september. De bestemming hiervan is nog niet bekend…

Iedere week was er een goede opkomst bij onze wekelijkse ritten. Onze twee winnaars van het regelmatigheidscriterium hebben dan ook verdiend gewonnen. Bij onze lekke-banden-koning zat het venijn in de slotrit. Ook zijn er leden die we dit jaar wat minder hebben gezien. Hopelijk zien we hen volgend jaar terug! 

Als bestuur zijn we druk bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tijdens de slotrit, tussen de hotdogs en pinten door werd er nagekaart over het afgelopen seizoen en werd er al vooruit gekeken naar de doelen van volgend seizoen. Daarnaast zijn er ook nog enkele Kleppers die zelf nog voor een serieuze uitdaging staan.

Maar het belangrijkste is dat we in maart terug met een schone, fitte, sportieve en gezonde lei het nieuwe jaar kunnen starten.

Tot slot wil ik ook nog een bedankje richten aan alle helpers van de PeltClassic, alle sponsors, Het 8ste Sacrament en Nobel. Door de fijne samenwerking hebben we er dit seizoen weer een mooi  jaar van kunnen maken. 

De voorzitter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s